Crilelmar crează şi produce articole din material plastic în România din 2001. Suntem una dintre companiile care au decis să investească în procesarea acestui material revoluţionar. Crilelmar este acum la nivel naţional printre cele mai importante companii din acest sector. INFINITY este un brand creat pentru a sărbători această istorie, tradiţie, excelenţă şi fiabilitate.

Crilelmar produce o gamă largă de articole pentru casă şi grădină precum şi o întreagă gamă de materii prime reciclate şi regranulate din polietilenă şi polipropilenă pentru injecţie, suflare şi extrudare.

Fiecare zi este marcată de un angajament constant pentru cercetare în termeni de calitate şi fiabilitate pentru a obţine produse care sunt durabile în timp.În anul 2002 Crilelmar a obţinut certificarea ISO, un standard care garantează că fiecare produs a fost creat cu respectarea reglementărilor stabilite de sistemul de managemant al calităţii.

Crilelmar obţine noile producţii prin utilizarea precisă şi inteligentă a materialelor reciclate procesate în fabrica proprie pe utilaje de sortare, măcinare, regranulare, de înaltă performanţă.

Compartimentul de planificare şi producţie al Crilelmar este din ce în ce mai concentrat pe un rol eco-prietenos pentru a respecta mediul înconjurător prin utilizarea de materii prime reciclate.

Fiecare caracteristică a produsului, de la producţie la livrarea finală către client, este analizată şi dezvoltată în mod precis pentru a putea obţine o producţie de înaltă calitate, fiabilitate şi ţinută.

Noi producem din dragoste şi respect pentru toţi beneficiarii noştri.